Sylwester 2017/2018

Serdecznie zaprzaszamy

Menu Sylwestrowe

przygotowane przez Szefa Kuchni

 

Na powitanie  Aperitif

 

*

Kolacja :

podany przez szefa kuchni

Płonący udziec wieprzowy  z kaszą i kapustą zasmażana

*

Na Państwa stole:

- Śledzik po wiejsku

- Platery wędlin

- Talerz serów

- Jajeczka w sosie tatarskim

- Sałatka zimowa

 

*

Gorący bufet:

-Kurczak po tajsku

-Karczek po staropolsku

-  Gołąbki  z sosami do wyboru : pomidorowym , pieczarkowym

- Barszczyk czerwony z pasztecikiem

 

*

Zimny bufet:

-Koreczki z zapiekanego camemberta

- Tatar wołowy

- Kompozycja sałatek

- Marynaty : papryczka , pieczarki , ogóreczki  ...

- Pasztet z żeberek z sosem żurawinowym

-Bułeczki, chlebek ,masełko

 

*

 

Słodki bufet:

- 2 rodzaje ciast

-Owoce

 

 

*

Napoje:

 soki , cola , woda gazowana , woda niegazowana

kawa , herbata  (bez ograniczeń)

 

*

Alkohole:

Wódka Wyborowa  (0,5l na parę)

szampan – wino musujące serwowany na powitanie Nowego Roku

 

*

Zabawę Sylwestrową

poprowadzi  zespół muzyczny

„FRESCO”

 *

Dodatkowo w trakcie balu odbędzie się losowanie nagrody w postaci zaproszenia na bal sylwestrowy 2018/19.

 

*

Koszt balu 550 zł od pary

 

*

Po zakończeniu balu mogą Państwo skorzystać z naszego bezpłatnego transportu do 5km

 

Rezerwacje pod numerem telefonu

600 345 216