Restauracja „Za szafą”
Tel: 0 600 345 216
Menu weselne:
Powitanie chlebem i solą
oraz lampką szampana
Zupa:
- rosół drobiowy z makaronem
Drugie dania , trzy do wyboru :
- filet z dorsza pieczony
- pieczony filet z łososia
- piersi z kurczaka zapiekane ze szpinakiem i serem żółtym lub ananasem
- tradycyjny kotlet schabowy
-karczek pieczony serwowany z sosem pieczeniowym i zielonym pieprzem
kotleciki wieprzowe z pieczarkami
Dodatki :
- kluski śląskie
- ziemniaki
Zestawy surówek ,trzy do wyboru :
- sałata winegret
- marchewki z chrzanem
- colesław
- majowa (biala kapusta, rzodkiewka , kukurydza , pietruszka)
-buraczki
-surówka z kiszonej kapusty
- kapusta zasmażana
Przystawki zimne na stołach :
- plater wędlin
- ryba po grecku
- śledź w śmietanie lub po staropolsku
-jajeczka w sosie tatarskim
- zapiekane warzywa w posypce z parmezanem
- talerz serów
sałatka do wyboru:
(jarzynowa , gyros, z tyńczykiem , diabelska )
Danie ciepłe do wyboru :
-gulasz z kluską na parze
- barszczyk z pasztecikiem
- pieczone udka z kurczaka
-leczo
- żur z białą kiełbasą
-flaczki staropolskie
- krokieciki ze szpinakiem i fetą
- krokieciki meksykańskie
Kawa , herbata , napoje bez ograniczeń.
do godz. 4:00
Cena : 180zł
- owoce
Cena : 190zł
- dodatkowe danie ciepłe
Cena : 200zł
Słodki stół:
- ciasta (2 kawałki na osobę)
do godz. 4:00
Cena: 210 zł
Dodatkowa atrakcja wieczoru
wydawana przez szefa kuchni (1)
Płonący udziec
z zasmażaną kapustą,
kaszą lub opiekanymi ziemniaczkami
Cena: 230 zł
dzieci
do 4lat gratis
od 4 do 10 lat 120zł
Zdobienia Sali
(serwetki, kokardy, szarfy z organzy , perełki, świece )
standardowe bukiety ze świeżych kwiatów przed parą młodą ,oraz na stołach
kolory wystroju do uzgodnienia
500 zł
*możliwość wynajęcia busa 6-osobowego przez cały wieczór do 150km - 500zł
*możliwość wynajęcia barmana koszt 10zł od osoby
*możliwość wynajęcia nalewaka do piwa koszt beczki
20 l – Warka - 500zł
20l – Żywiec - 550 zł
20 l – Heineken - 600 zł